Hvem er Tony?

Hvem er jeg da?

Jeg heter Tony René Andersen, og ser ca sånn ut:

Dette sier likevel egentlig veldig lite.

Jeg er Lill-Janette Hevrøy Andersens ektemann, stefar til Amalie Hevrøy (22), og far til ytterligere fire jenter og en gutt:

Malin Emilie (13), Fredrik Oliver (12), Linnea Marie (7), Helene Sofia (6) og Isa Mathea (2).

Sånn ser vi ut (dvs. barbert meg noen ganger siden den gang – og Isa Mathea er blitt dobbelt så gammel – men det er familien min og meg.) 🙂

TRA_FamilienMin

 

I august 2014 ble jeg lærer i Informatikk 2 ved Fana Gymnas og i Teknologi og forskningslære ved Amalie Skram vgs i Bergen. Før det, har jeg arbeidet med informasjons- og/eller kommunikasjonsteknologi siden jeg var ferdig med militærtjenesten juli 1996.

Jeg har påbegynt deltidsutdannelsen “Praktisk Pedagogisk Utdanning” (PPU) ved Høgskolen i Bergen denne høsten, og er etter planen ferdig våren 2016. Da blir jeg adjunkt.

Denne bloggen ble i utgangspunktet laget som en del av faget “Sosiale medier” som jeg tok ved Høgskolen i Sør-Trøndelag høsten 2013.

Utover å ha min hovedbakgrunn innen informatikk og teknologi (fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, Høgskolen i Bergen og etterhvert en del år i bransjen) har jeg ved Høyskolen i Teologi og Ledelse tatt fagene Sjelesorg, Lederrollen, NT Teologi og Bibel og fortolkning II (nytestamentlig fortolkning).

 

Jeg er kristen, og elsker Jesus! Men Jesus elsket meg – og deg – først. Det gjelder enten du tror på det eller ikke.  🙂

Jeg har som mål å alltid være ærlig, og å alltid behandle min neste med respekt og kjærlighet, uansett hva han eller hun tror på.

Du finner meg på Twitter, som @TonyReneA

–Tony

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *